Vraag hier je gratis survivalkit aan

Herken je dit?

  • Je hebt weinig energie voor activiteiten na je werk 
  • Op vrije dagen moet je bijkomen van je werk
  • ’s Nachts lig je te piekeren of je niet iets vergeten bent te doen
  • Je ziet er tegenop om mensen teleur te stellen
  • Nee zeggen is niet je beste eigenschap

Is dit herkenbaar voor jou?

In de online cursus ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ krijg je tools aangereikt om weer plezier in je werk te krijgen en om beter tot je recht te komen, ondanks dat het werk soms veel van je vraagt. Iedere 6 weken start er een groep deelnemers voor de online cursus. 

Wil je alvast aan de slag gaan? Download dan nu het gratis e-book en ontvang een aantal praktische tips om werkdruk te verlagen. 

Vraag hier je GRATIS survival kit aan!

Ontvang je survival kit in de vorm van een e-book met 5 praktische tips om uitdagende situaties het hoofd te bieden.

Hoe staat het met jouw werkgeluk?…

Als counselor en coach weet ik dat je als zorgverlener met volle overgave goede ondersteuning wil bieden aan je cliënten.

Om dat naar tevredenheid te kunnen doen heb je voldoening, energie en plezier nodig in je werk. Daarnaast is het belangrijk dat je er waardering voor krijgt.

De realiteit is dat je, behalve zorg verlenen, in beperkte tijd veel andere werkzaamheden dient te verrichten. Hierdoor kun je werkdruk voelen. Dit maakt dat je gestrest raakt,  je onzeker en vermoeid voelt en vindt dat je tekort schiet.

Je bent het waard om energie van je werk te krijgen en werkgeluk te ervaren!

Nancy-van-den-heuvel
van-werkdruk-naar-werkgeluk

Uit eigen ervaring

Pas toen ik door een burn-out tot stilstand kwam, ontdekte ik waarom goed voor mezelf zorgen belangrijk is om beter te functioneren in mijn werk en minder druk te ervaren.

Ik ontwikkelde mezelf verder zowel op persoonlijk als professioneel vlak om het beste uit mezelf te halen, ook voor die ander! Uit technieken van NLP, Transactionele Analyse, opstellingen en systemisch werken, holding space en de positieve psychologie heb ik een stappenplan geformuleerd waarmee je van je hoofd naar je onderbewuste brein gaat. Ons onderbewuste brein bepaalt namelijk voor maar liefst 95% ons handelen. Door het onderbewuste deel aan te spreken zet je verandering in gang. 

Ik heb geleerd om meer speelruimte voor mezelf te creëren, waardoor er meer ruimte kwam voor mijn eigenheid en voor een steviger contact met de ander en dat proces deel ik graag met jou!

Vraag hier je GRATIS survival kit aan!

Ontvang je survival kit in de vorm van een e-book met 5 praktische tips om uitdagende situaties het hoofd te bieden.