Vraag hier je gratis survivalkit aan

Herken je dit?

  • Je hebt weinig energie voor activiteiten na je werk 
  • Op vrije dagen moet je bijkomen van je werk
  • ’s Nachts lig je te piekeren of je niet iets vergeten bent te doen
  • Je ziet er tegenop om mensen teleur te stellen
  • “Nee “zeggen is niet je beste eigenschap

Was dit alsof je over jezelf las?

In het online coaching traject ‘Van Druk naar Geluk’ krijg je tools aangereikt om weer gelukkiger en vrijer te zijn, ondanks dat het werk of je leven soms veel van je vraagt. 

Wil je alvast aan de slag gaan? Download dan nu de gratis survivalkit en ontvang een aantal praktische tips om (werk)druk te verlagen. 

Vraag hier je GRATIS survival kit aan!

Ontvang je survival kit in de vorm van een e-book met 5 praktische tips om uitdagende situaties het hoofd te bieden.

Hoe staat het met jouw (werk)geluk?

Ik begrijp en weet uit ervaring dat je met volle overgave je taken uitvoert en je leven inricht. 

Om dat naar tevredenheid te doen heb je voldoening, energie en plezier hierin nodig. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je patronen en je grenzen te bewaken. Daarnaast is het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt.

De realiteit is dat je, behalve op je werk, ook thuis veel  werkzaamheden dient te verrichten. Hierdoor kun je druk ervaren en voelen. Dit maakt dat je gestrest raakt,  je onzeker en vermoeid voelt en vindt dat je tekort schiet.

Je bent het waard om energiek door het leven te gaan en geluk te ervaren!

Nancy-van-den-heuvel
van-werkdruk-naar-werkgeluk

Uit eigen ervaring

Pas toen ik door een burn-out tot stilstand kwam, ontdekte ik waarom goed voor mezelf zorgen belangrijk is om beter te functioneren in mijn werk en thuis , en minder druk te ervaren. Ik realiseerde me dat ik me snel schuldig voelde en het gevoel had een ander tekort te doen. Ik zat vast in (onbewuste) patronen en vond het moeilijk om mijn grenzen te bewaken. Het was tijd voor verandering!

Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak om het beste uit mezelf te halen. Ook voor die ander! Ik heb geleerd om meer speelruimte voor mezelf te creëren, waardoor er meer ruimte kwam voor mijn eigenheid en voor een steviger contact met de ander en dat proces deel ik graag met jou!

Uit technieken en theorie van NLP, Transactionele Analyse, opstellingen en systemisch werken, Holding Space, theatertechnieken en de positieve psychologie heb ik een stappenplan geformuleerd waarmee je van je hoofd naar je onderbewuste brein gaat. Ons onderbewuste brein bepaalt namelijk voor maar liefst 95% ons handelen. Door het onderbewuste deel aan te spreken zet je verandering in gang. 

 

Vraag hier je GRATIS survival kit aan!

Ontvang je survival kit in de vorm van een e-book met 5 praktische tips om uitdagende situaties het hoofd te bieden.