Van werkdruk

naar werkgeluk

team-transformatie

Voor organisaties

Soms merk je dat het samenwerken binnen een team moeizaam gaat. Door het team in contact met elkaar te brengen voelen mederwerkers dat ze samen het team maken. Teamwork makes the dream work.

1op1-coaching

Voor jezelf

Wil jij meer zelfvertrouwen en compassie voor jezelf? In mijn online programma of in een 1 op 1 coaching word je bewust van je valkuilen en krijg je praktische handvatten. Voel je beter en werk effectiever.

Zorg voor de mens achter de organisatie

Hi, ik ben Nancy. Ik begeleid mensen bij veranderprocessen. Met name  degene die zichzelf voorbij lopen. Vooruit gaan betekent vooruitgang. Als je alleen maar vooruit wil gaan en je vergeet terug te kijken en te zien wat er nu is, dan sla je een stap over in het proces. Met als gevolg dat mensen zich niet kunnen verbinden. Ik ondersteun door vanuit rust en stilstaan te kijken wat er aandacht nodig heeft. Het vraagt moed om te zien, te herkennen en te erkennen wat er verandert. 

Nancy-van-den-heuvel
survival-kit-werkplezier

Vraag hier je GRATIS survival kit aan!

Last van sress? Ontvang je survival kit in de vorm van een e-book met 5 praktische tips om uitdagende situaties het hoofd te bieden.

Voel je weer gelukkig in je werk en privé leven

Ervaar jij werkdruk en wil je jezelf verder ontwikkelen in je werk en privé leven? Leg jij de lat vaak hoog voor jezelf? Heb jij te maken met bepaalde belemmeringen/ blokkades waardoor je het gevoel hebt vast te lopen in je werk en privé leven? Dan is het 6 weken durende coachingsprogramma iets voor jou!

“De enige persoon die jij voorbestemd bent om te worden is degene waarvan jij besluit het te zijn”

Ralph Waldo Emerson

Blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. 

De 7 voortekenen van een burn-out

De 7 voortekenen van een burn-out

7 voortekenen van een burn-outAls je me zo ziet liggen op deze foto, luierend in het gras, op een last minute vakantie in Turkije, zie je denk ik niet direct dat ik daar een burn-out heb, hè? Dat is ook het lastige van een burn-out. Mensen zien niet dat je accu...

Hoe zorg je beter voor jezelf

Hoe zorg je beter voor jezelf

Hoe zorg je beter voor jezelf?Ken jij het dat je het je voorneemt om meer tijd aan jezelf te besteden, om later te ontdekken dat er niets is veranderd? Dit irriteerde mezelf vaak. En ik werd er ook teleurgesteld van. Waarom lukte het mij niet om aandacht voor mezelf...

Contact