Persoonlijk en praktisch bedrijfs advies

Persoonlijk en praktisch bedrijfsadvies

Heb je het gevoel dat bepaalde gebeurtenissen of situaties, hoe klein ook, de groei van je bedrijf belemmeren of zelfs voor onrust zorgen?

Misschien worstel je met uitdagingen binnen je familiebedrijf, zoals de rolverdeling, generatiewissel of de dynamiek tussen familieleden? 

Geen paniek! Ik begrijp als geen ander de prachtige, maar ook uitdagende kanten van het runnen van een familiebedrijf. 

Of je nu behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt naar de menselijke processen binnen je team, de samenwerking met familieleden wilt verbeteren, of simpelweg iemand zoekt om mee te sparren over persoonlijke of professionele vraagstukken, ik sta voor je klaar.

Laten we samen werken aan het herstellen van effectieve en productieve processen binnen jouw bedrijf.

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

Bedrijfsadvies op maat

Met welk vraagstuk kan ik je verder helpen?

Bedrijfscoach

Leiderschapstraining

Sparringspartner

Vertrouwenspersoon

 Interim HR

.

Stijl van .Leidinggeven

 

Ik definieer een leider als iemand die de verantwoordelijkheid neemt op het potentieel in mensen en processen te zoeken en die de moed heeft om dat potentieel te ontwikkelen.

~Brené Brown

Maatwerk bedrijfsadvies voor jouw bedrijf

Samen gaan we aan de slag met het verbeteren van menselijke processen. Begrip en vertrouwen zijn cruciaal voor effectieve samenwerking. 

Ik begeleid jullie in het vinden van de juiste balans tussen ratio en gevoel, met regelmatige bijeenkomsten gedurende een half jaar tot een jaar. 

Als jouw sparringpartner sta ik dichtbij, voor vertrouwelijke gesprekken en tijdige bijsturing. Samen voorkomen we escalaties en laten we de samenwerking soepel verlopen.

Ik help ook bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, zodat jij en je team rust en ruimte vinden om effectief te werken en bedrijfsgroei te stimuleren. 

Of het nu gaat om familieleden of teamleden, ik bied concrete tools voor helderheid en rust.

"Nancy luistert goed, ook naar datgene wat niet gezegd wordt."

Bedrijfadvies van Nancy van den Heuvel – Het Resultaat

Na het bedrijfsadvies en maatwerktraject zul je ervaren dat jouw bedrijf en jouw team beter op elkaar zijn afgestemd, waardoor samenwerking soepeler verloopt en er meer begrip en vertrouwen ontstaat tussen teamleden. 

Je zult merken dat win-winsituaties makkelijker te bereiken zijn en dat ideeën en beslissingen worden genomen vanuit een gedeelde visie en doelstellingen. Dit leidt tot een verhoogde effectiviteit en productiviteit binnen het team, met positieve resultaten voor de algehele bedrijfsprestaties.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel