Verzuim coach – Nancy van den Heuvel

Verzuimcoach – Nancy van den Heuvel

Als verzuimcoach begrijp ik dat iedere dag dat een medewerkers zijn productiviteit niet inzet met verlies gepaard gaat. Dat hoef ik je vast niet te vertellen. Herken je dit?

  • Merk je dat medewerkers lang of vaak verzuimen?

  • Misschien heb je al wel het één en ander geprobeerd, maar het loopt nog niet naar wens.

  • Ben je er klaar mee om je iedere ochtend weer af te vragen of je verzuimgesprekken hebt te voeren?

Als dit bekend voorkomt, begrijp ik dat dit extra druk bij je neerlegt. Met mijn systemische en praktische aanpak kijken we naar het geheel, zodat we medewerkers weer werkelijk betrekken bij het bedrijf en het team.

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

Een verzuimcoach inzetten bij jouw bedrijf.

– Hoe werkt dat?

Samen met jou en je medewerker of team kijk ik welke vraag er ligt zodat we samen het verzuim tot acceptabele niveaus terugbrengen.

Dit doe ik door meerdere gesprekken te hebben met jou en medewerkers om zo een breed beeld te krijgen om heldere stappen te zetten richting minder verzuim, druk en meer geluk.

Verzuim kan zoveel verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het thuis niet soepel loopt, mensen een heftige periode door hebben gemaakt, ze door hun beperking of aandoening iets anders nodig hebben, ze het lastig vinden hun draai te vinden in hun team of niet voldoende mee zijn genomen in veranderingen waardoor ze het contact verliezen.

Mijn aanbod stem ik af op de vraag die binnen jou of je bedrijf speelt. Dat is altijd maatwerk, Hiervoor stel ik een offerte op nadat ik de vraag heb geïnventariseerd.

Nancy heeft mij in een moeilijke tijd goed geholpen met de vervolgstappen om uiteindelijk weer productief aan het werk te zijn met activerend werk bij een design bedrijfje. We hebben veel diepe gesprekken gehad en ze is erg vrijdenkend, sympathiek en denkt in oplossingen die je stapje voor stapje kunnen helpen naar je doel. Zeker een aanrader.

Negin Kazemi

Wat levert een verzuimcoach jouw bedrijf op?

Het resultaat zal zijn dat je team meer vertrouwen, verbinding en veiligheid ervaart om vanuit die basis op een gezonde manier aan het werk te zijn. Ik ondersteun jullie in de stappen die nodig zijn te zetten. Op praktisch niveau, door te verwijzen, maar ook als interim HR om extra aandacht te hebben voor het verzuim stuk. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal voor het bedrijf.

Bedrijven kiezen Nancy wanneer ze een partner zoeken die naast hen komt staan. Die er is voor zowel de leider als de medewerker, die mensen echt ziet en hoort en van daaruit op zoek gaat naar de verbinding.

Die geen trucjes of korte termijn oplossingen meeneemt, maar uitgaat van de al aanwezige dynamiek en onbenutte kennis en wat die nodig heeft om te groeien en floreren. Die over het vermogen beschikt om win-win situaties te creëren. Een partij die jullie laat samenwerken op een natuurlijke manier die de collectieve wijsheid weet aan te boren.

“Er zijn risico’s en kosten verbonden aan acties die ertoe doen. Maar zij zijn veel minder dan de langlopende risico’s en kosten van comfortabel niets doen”

~John F. Kennedy

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel