Blogs

Je vrij maar ook verbonden voelen leer je niet uit boekjes, dat moet je vooral gaan ervaren. Aan de hand van mijn persoonlijke inzichten en ervaringen neem ik je mee op weg naar een gelukkiger en (burn-out) vrij , professioneel en persoonlijk, leven, waarin je leert bij jezelf te zijn. 

Van Buiten naar Binnen & van Binnen naar Buiten

Wat zou het je opleveren als je gaat voelen? "Van buiten naar binnen & van binnen naar buiten". Het is de naam van de eerste avond waar we samen kunnen komen, ervaren, onderzoeken en spelen. Maar lees eerst dit eens: Van Binnen naar Buiten   Er zijn twee...

Intuïtie

Intuïtie

We laten ons door onze ratio van onze intuïtie afleiden. Dat is onterecht. Intuïtie kan net zo waardevol zijn als rationele kennis. Ratio en intuïtie vullen elkaar prima aan.

5 tips om dichter bij jezelf te komen

5 tips om dichter bij jezelf te komen

Dichter bij jezelf komen is een begrip waar velen moeilijk mee uit de voeten kunnen. Wat houdt in? Hoe doe je het? Wat levert het op? Lees meer in dit blog.

Plotseling wilde ik het liefst verdwijnen

Plotseling wilde ik het liefst verdwijnen

Tegen iets opzien hebben we allemaal weleens. Het laat je weten dat je iets gaat doen wat buiten je comfortzone ligt. Problematischer wordt het wanneer het je leven gaat beheersen. Lees hoe Voice Dialoque hierin kan helpen.

Voluit leven

Voluit leven

Al jong voelde ik me zeer verantwoordelijk voor andermans geluk. Nu heb ik opnieuw leren te spelen, te zijn met wat er is, het onbekende in te stappen en het aan te gaan. Ik leef!

Depressie klachten

Depressie klachten

Klachten bij een depressieDepressie klachten heeft iedereen wel eens. Het is volkomen normaal dat je wel eens sombere gedachten of een minder dag hebt. Maar wanneer zijn deze klachten symptomen van een echte depressie? Moet je iets doen met deze signalen? Wanneer moet...

Contact