Blogs

Je vrij en gelukkig voelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Aan de hand van mijn persoonlijke inzichten en ervaringen neem ik je mee op weg naar een gelukkiger en (burn-out) vrij leven, waarin je leert bij jezelf te zijn.

Plotseling wilde ik het liefst verdwijnen

Plotseling wilde ik het liefst verdwijnen

Tegen iets opzien hebben we allemaal weleens. Het laat je weten dat je iets gaat doen wat buiten je comfortzone ligt. Problematischer wordt het wanneer het je leven gaat beheersen. Lees hoe Voice Dialoque hierin kan helpen.

Voluit leven

Voluit leven

Al jong voelde ik me zeer verantwoordelijk voor andermans geluk. Nu heb ik opnieuw leren te spelen, te zijn met wat er is, het onbekende in te stappen en het aan te gaan. Ik leef!

Depressie klachten

Depressie klachten

Klachten bij een depressieDepressie klachten heeft iedereen wel eens. Het is volkomen normaal dat je wel eens sombere gedachten of een minder dag hebt. Maar wanneer zijn deze klachten symptomen van een echte depressie? Moet je iets doen met deze signalen? Wanneer moet...

Wat doen we met de angst?

Wat doen we met de angst?

Ik las het artikel van Marleen Moors, genaamd “ontologische veiligheid en angst”. De huidige omstandigheden maken dat ik daarover graag iets wil schrijven.

Holding space

Holding space

‘Holding space’ betekent zoiets als: liefdevol ruimte openhouden, zodat iemand anders de weg naar groei of de oplossing van een probleem kan vinden.

Contact