Stijl van leidinggeven – Nancy van den Heuvel

Stijl van leidinggeven – Nancy van den Heuvel

We kennen diverse stijlen van leidinggeven. Iedere leider heeft zijn eigen voorkeursstijl. We zien ook dat er een verschuiving gaande is in de vraag van leidinggeven. Ik begrijp dat dit een proces is waarin je jouw leiderschapsstijl vorm geeft. Herken je dit? 

  • Je merkt dat je niet altijd (meer) aansluit bij je team. 
  • Medewerkers worden mondiger, en je wil daarin opties vinden hoe er moeitelozer mee om te kunnen gaan.
  • Goede communicatievaardigheden zijn in een leidinggevende rol cruciaal. Je merkt dat jongere medewerkers andere behoeften hebben. Je wil je graag hier in ontwikkelen.
  • Jouw eigen behoefte is veranderd ten opzichte van voorheen. Hoe implementeer je die?
  • Werk is complexer geworden, waardoor je anders in contact staat met je team.

Als dit bekend voorkomt, dan begrijp ik dat je hier handvatten in kan gebruiken. Als ervaren bedrijfscoach heb ik daarom een handig, kort maar krachtig E-book geschreven. Geen bla, bla. Wel boordevol tips wat deze tijd van jou als leider vraagt!

Met mijn systemische en praktische aanpak waarin we uitgaan van het geheel. Alleen zo kunnen we gezamenlijk bewegen naar effectieve veranderingen. 

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

“The heart of leadership is connection, and connection is about empathy, curiosity, and emotional courage.”

~Brené Brown

Werken aan je stijl van leidinggeven

– Hoe werkt dat?

Wanneer je het E-book hebt gelezen, haal je daar uit dat het tijd is voor het varen van een nieuwe koers. Heel begrijpelijk dat je dat niet zo één, twee, drie doet. Laat mij je helpen. Als bedrijfscoach optimaliseer ik menselijke processen die aandacht vragen. Ik analyseer niet alleen de cognitieve bedrijfscultuur, maar richt me ook op de vaak onderbelichte emotionele aspecten.

Speciaal voor leiders die toe zijn aan een volgende stap in bewustworden, heb ik een krachtig en duurzaam aanbod.

In 4 sessies ga ik samen met jou exploreren wat ervoor nodig is om effectiviteit, rust, evenwicht en iedereen zijn eigen natuurlijke positie inneemt te bewerkstelligen. Zowel voor jezelf als voor je team of organisatie.

De tools die ik daarvoor inzet, pas ik aan op de behoefte die er op dat moment ligt.

Iedere bijeenkomst staat een onderdeel van het kwadrant centraal dat ik gebruik als pijler. 

Daar lees je meer over in dit E-book.

Ik neem je op weg naar het creëren van een natuurlijk samenwerkingsverband door te starten bij jezelf door jouw eigen positie in te nemen.

Wanneer je begrijpt of hebt ervaren dat meer regels en beheersen niet werken weet je dat je iets anders te doen hebt. Het denken fragmenteert, bewustzijn overziet het geheel.

Hoe verder als het niet lukt? Accepteer de consequenties en neem je verantwoordelijkheid door hulp te vragen en hulp te accepteren.

Mijn aanpak is gericht op samenwerking en het vinden van effectieve oplossingen die werken, omdat ik geloof dat mensen kunnen veranderen, zodra ze zich veilig voelen.

Nancy luistert goed, ook naar datgene wat niet gezegd wordt.

Wat levert een andere manier van leidinggeven je op.

Sturen op alleen maar targets, taken en omzet is niet meer genoeg. Ook in bedrijven is een omwenteling gaande. Jonge medewerkers willen meer dan alleen maar werken en geld verdienen. Medewerkers vragen meer en meer om vertrouwen, verbinding, autonomie en vrijheid. 

Wil je aansluiten bij je team, dan vraagt dit een andere stijl van leidinggeven. Leer hoe je je medewerkers bindt, boeit en het optimale uit hen haalt. Voor leiders van vandaag.

Het ontbrekende puzzelstukje waar ik organisaties hardnekkig naar zie zoeken, vind je niet in de huidige denkwereld waarin we alles willen verklaren en oplossen met ratio. De tijd voor een radicaal nieuw inzicht is gekomen!

Mijn expertise en ervaring stellen mij in staat om effectief aan te sluiten bij jou en jouw team, om zo win-win situaties te creëren.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel