Bedrijfs coach Nancy van den Heuvel

Bedrijfscoach Nancy van den Heuvel

Als bedrijfscoach begrijp ik de uitdagingen van het implementeren van verandering waar je medewerkers in mee kunnen gaan. Herken je dit?

  • Goed personeel is schaars, en het is essentieel om ieders inbreng te waarderen.
  • Vraag je je af hoe je kunt inspelen op de veranderende behoeften van een nieuwe generatie medewerkers?
  • Overweeg je om de organisatiestructuur aan te passen en meer verantwoordelijkheid te delen met medewerkers?
  • Wil je jouw leiderschapsrol meer dienend inzetten, maar loop je tegen weerstand of onbegrip aan?
  • Voel je de druk om te veranderen, maar weet je niet waar te beginnen?

Als dit bekend voorkomt, dan begrijp ik dat deze zaken je hoofd onnodig belasten. Als ervaren bedrijfscoach sta ik klaar om te luisteren en mijn expertise in te zetten om jou en je team te ondersteunen. 

Met mijn systemische en praktische aanpak kijken we naar het geheel, zodat we gezamenlijk kunnen bewegen naar effectieve veranderingen.

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

Een bedrijfscoach inzetten bij jouw bedrijf

– Hoe werkt dat?

Als bedrijfscoach optimaliseer ik menselijke processen die aandacht vragen. Ik analyseer niet alleen de cognitieve bedrijfscultuur, maar richt me ook op de vaak onderbelichte emotionele aspecten. 

Afhankelijk van de vraag en teamgrootte ben ik regelmatig aanwezig gedurende een periode van bijvoorbeeld een half jaar of jaar. 

Ik fungeer als sparringpartner, waardoor gesprekken vanuit vertrouwen en verbinding plaatsvinden. Hierdoor kunnen situaties natuurlijker verlopen en kunnen we problemen proactief aanpakken door situationeel leiderschap eigen te maken. 

Mijn aanpak is gericht op samenwerking en het vinden van effectieve oplossingen die werken, omdat ik geloof dat mensen willen veranderen als ze betrokken worden bij het proces.

Reiskosten worden berekend vanaf 20 km van mijn adres. € 0,50 per km. Prijzen zijn excl. btw

Nancy is sterk in het coachen van mensen vanuit de visie: "Eigen Regie".

Wat levert een bedrijfscoach jouw bedrijf op?

Na het inschakelen van een bedrijfscoach zul je merken dat jouw bedrijf en team een nieuwe dynamiek ervaren. Iedereen voelt zich weer een essentieel onderdeel van het bedrijf, wat leidt tot meetbare verbeteringen zoals positievere cijfers en minder verzuim. 

Er ontstaat een hernieuwde energie om samen te werken, vrij van eerdere ruis. Als bedrijfscoach begeleid ik dit groeiproces, waarbij ik niet alleen advies geef, maar ook beschikbaar ben voor extra ondersteuning. 

Mijn ervaring en expertise stellen mij in staat om effectief aan te sluiten bij jou en je team, en om win-win situaties te creëren.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel