Interim HR Manager – Nancy van den Heuvel

Interim HR Manager – Nancy van den Heuvel

Als interim HR manager begrijp ik de uitdaging van het soepel laten verlopen van processen voor medewerkers. Herken je dit?

  • Lukt het soms met moeite om alle ballen in de lucht te houden?
  • Zit je hoofd vol met afspraken en zaken die nog even moeten gebeuren?
  • Kom je maar nauwelijks toe aan de processen met medewerkers? 
  • Zit je zelf in een periode waarin je niet voldoende energie op kunt brengen?  

Als dit bekend voorkomt, dan begrijp ik dat deze zaken je hoofd onnodig belasten. Ooit was ik zelf die medewerker die de impact van verbinding tussen verschillende partijen miste. Hierdoor begrijp ik goed welke componenten daarvoor ingezet dienen te worden. 

Met mijn systemische en praktische aanpak kijken we naar het geheel, zodat we gezamenlijk kunnen bewegen naar effectieve veranderingen.

Interim HR door Nancy van den Heuvel

Een interim HR-manager inzetten bij jouw bedrijf

– Hoe werkt dat?

Soms vraagt een situatie iets extra’s. Misschien speelt uitval jullie parten of vragen de medewerkers om een nieuwe vorm van aansturen of heb je zelf nu niet de rust om met de medewerkers ervoor te gaan zitten om praktische lijnen te verhelderen. 

Laat mij jullie helpen de druk te verminderen. Ik ga dan eerst met je in gesprek om te verduidelijken waarmee ik jou van dienst kan zijn. Vervolgens zal ik met medewerkers kijken naar waar hun behoefte ligt. Mensen willen gezien en gehoord worden, daar zorg ik voor.

Ik kan helpen mensen beter samen te laten werken, door mee te kijken in werkprocessen en die dan af te stemmen op elkaar. Mensen elkaar beter leren begrijpen en heldere afspraken met ze te maken om processen moeitelozer door te laten lopen

Mijn aanbod stem ik af op de vraag die binnen jou of je bedrijf speelt. Dat is altijd maatwerk. Hiervoor stel ik een offerte op nadat ik de vraag heb geïnventariseerd.

Nancy ontwikkelt de ingewikkelde dingen, zodat ze weer eenvoudig worden.

Wat levert een interim HR manager jouw bedrijf op?

Na het inschakelen van een interim HR manager zul je merken dat er minder ruis heerst. En dat er minder nodeloze tijd wordt verspild. Medewerkers, maar ook jij als leider weten waar een ieder staat, waar ze aan toe zijn en wat er van ze verwacht wordt. Dit levert een verhoogd gevoel van werkgeluk op. Mensen voelen dat ze van betekenis zijn en ervaren dat ze samen het bedrijf maken, dat dat plezierig is en een positief resultaat geeft.

Mijn ervaring en expertise stellen mij in staat om effectief aan te sluiten bij jou en je team, en om win-win situaties te creëren.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel