Teamcoach – Nancy van den Heuvel

Teamcoach – Nancy van den Heuvel

Als teamcoach begrijp ik waar de uitdagingen en blinde vlekken zitten die communicatie in het team verbeteren. Herken je dit?

  • Vragen jullie je af hoe je als team vitaal verder gaat in een dynamische periode? Zijn er gebeurtenissen geweest die aandacht vragen en die regelmatig weer terugkomen in gesprekken?
  • Zit er een generatiewissel aan te komen en willen jullie dit zorgvuldig inbedden zodat medewerkers meegenomen worden in de verandering?
  • Wil je de effectiviteit verhogen van het team op een natuurlijke, harmonieuze manier door met de medewerkers te kijken naar hun taken en talenten? Maar ook hoe ze die in kunnen zetten in het team om samen tot een grotere som te komen?

Je hebt vast gemerkt dat deze tijd wat anders vraagt in de benadering naar medewerkers toe, maar ook wetende dat verandering niet altijd als vanzelf gaat. Ik begrijp heel goed dat je zorgvuldig kijkt naar oplossingen, maar daarin ook niet altijd weet hoe het aan te moeten pakken.

Als buitenstaander kom ik met een frisse blik binnen, wat kan helpen met een nieuw perspectief te kijken naar de vraag. Om dat succesvol te laten verlopen vraagt het begrip, geduld en vertrouwen. Ik ben er graag voor jullie om dit proces aan te gaan. Ik ga samen met jullie op weg

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

Een teamcoach inzetten bij jouw bedrijf.

– Hoe werkt dat?

Wanneer we een positief kennismakingsgesprek hebben gehad, kom ik inventariseren om me samen met jullie de vraag te verduidelijken. Vervolgens maak ik een voorstel van de stappen waarvan ik denk dat ze nodig zijn en wat dat vraagt in uren en tijd. Ik ga samen met jullie aan het werk met de vraag die speelt door met jullie team stap voor stap op weg te gaan.

Soms spreek ik een team tegelijk en soms is het juist goed om 1 iemand of een vertegenwoordiging van het team te zien. Zo heeft iedere vraag een andere invalshoek nodig. De vraag is leidend in dit verhaal. Het kan zijn dat er wordt gewerkt aan het goed afsluiten van een periode, maar net zo goed aan het verbinden van medewerkers.

Wat jullie gaan merken is dat er meer rust, helderheid en een steviger basis ontstaat waarin medewerkers hun bijdrage leveren en werken in een team. Wanneer mensen optimaal samenwerken merk je dat bedrijven beter presteren en hoeven daardoor niet harder te werken. Ze begrijpen dat, en zijn beter in staat tot communicatie, verbinding en vertrouwen voelen en geven.

Mijn aanbod stem ik af op de vraag die binnen jou of je bedrijf speelt. Dat is altijd maatwerk, Hiervoor stel ik een offerte op nadat ik de vraag heb geïnventariseerd.

”Nancy is een meester in het zichtbaar maken van mensen. Haar levenservaring en jarenlange werkervaring met uiteenlopende doelgroepen en individuen, maken het mogelijk dat elk verhaal verteld kan worden. Zij begrijpt als geen ander dat er moed voor nodig is om je te openen en het ongeziene vrij te laten.”

Jeannette Sanders, therapeute van De Groene Kamer in Arnhem

Wat levert een teamcoach jouw bedrijf op?

Bedrijven kiezen Nancy wanneer ze een partner zoeken die naast hen komt staan. Die er is voor zowel de leider als de medewerker, die mensen echt ziet en hoort en van daaruit op zoek gaat naar de verbinding. Die geen trucjes of korte termijn oplossingen meeneemt, maar uitgaat van de al aanwezige dynamiek en onbenutte kennis en wat die nodig heeft om te groeien en floreren.

Die over het vermogen beschikt om win-win situaties te creëren. Een partij die jullie laat samenwerken op een natuurlijke manier die de collectieve wijsheid weet aan te boren.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel