Sparring partner nodig? Nancy van den Heuvel

Sparring partner nodig? Nancy van den Heuvel

Als sparring partner begrijp ik de uitdagingen waar jij als eigenaar of manager van een bedrijf voor staat. Herken je dit?

  • Heb je beslissingen te maken die een grote impact hebben, zowel op jou als op je medewerkers en partners?
  • Loop je al een tijdje met een vraag rond in je hoofd, maar schuif je deze steeds voor je uit omdat je weet dat het verandering kan teweegbrengen?
  • Voel je de druk om andere keuzes te maken, maar ben je bezorgd dat dit je relatie onder druk zal zetten?

Ik begrijp dat deze situaties spannend kunnen zijn, vooral omdat er zoveel van je keuzes afhangt. Als ervaren sparringpartner sta ik klaar om naar je verhaal te luisteren, het te spiegelen en met je mee te denken.

Nancy van den Heuvel effectieve bedrijfsadviseur

Een sparring partner inzetten

– Hoe werkt dat?

Mijn rol als sparringpartner is om jou te ondersteunen zonder jouw vraagstukken op te lossen. Na onze kennismaking gaan we dieper in op jouw specifieke uitdagingen, onderzoeken we de kern van het probleem en identificeren we mogelijke oplossingen. 

Ik fungeer als jouw spiegel, waarbij ik jouw gedachten reflecteer en nieuwe perspectieven biedt. Gedurende ons traject bied ik regelmatig ontmoetingen en follow-ups om je te begeleiden bij het aanpakken van jouw vraagstukken en het zetten van stappen vooruit. 

We evalueren regelmatig onze voortgang en passen onze aanpak indien nodig aan, waardoor we flexibel kunnen inspelen op veranderingen en effectieve oplossingen kunnen blijven vinden. Zo garanderen we dat je de benodigde ondersteuning krijgt om succesvol te zijn in het aanpakken van jouw uitdagingen.

Nancy is sterk in het coachen van mensen vanuit de visie: "Eigen Regie".

Wat levert een sparringpartner jou op?

Na het inschakelen van een sparringpartner zul je merken dat je niet alleen helderheid krijgt over je vraagstukken, maar ook nieuwe perspectieven en oplossingen ontdekt. Door de ondersteuning en begeleiding tijdens het traject zul je stappen vooruit zetten en effectieve veranderingen doorvoeren. 

Je zult ervaren dat je meer zelfvertrouwen hebt in het nemen van beslissingen en dat je beter kunt omgaan met uitdagingen. Kortom, een sparringpartner biedt de begeleiding en ondersteuning die nodig is om succesvol te zijn in het aanpakken van jouw vraagstukken en het realiseren van je doelen.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel