Over Nancy

van den Heuvel

Wie ben ik?

Als jongste groeide ik op in Hanzestadje Doesburg met mijn ouders, broer en mijn jeugdheld ,hond, Zorro. Ik voelde me op jonge leeftijd al erg verantwoordelijk voor ieders welzijn en was in gedachten veel bij de ander. Hierdoor leerde ik niet goed waar mijn eigen plek was en wat mijn behoeftes waren. Zo leefde ik tot mijn 37e onbewust door, verwijderd van mezelf. Ik kon mijn vermoeidheidsklachten nooit goed duiden. Ik wilde onderzoeken waar dat door kwam. Bovendien wilde ik me verder ontwikkelen. Zodoende heb ik me opgegeven voor een cursus NLP. Ik kreeg de smaak te pakken en leerde mezelf steeds beter kennen. Er volgden daarna nog vele ontwikkelingen, trainingen en ervaringen. Zie hier wat ik de laatste jaren gedaan heb.

Crossing the bridge

Ervarings­deskundige

De combinatie van mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, weinig bij mezelf zijn en de vele veranderprocessen op mijn toenmalige werk, haalden me uit mijn evenwicht wat resulteerde in een conflict in mezelf waar ik niet meer omheen kon. Ik voelde in die tijd dat ik, professioneel en zakelijk, mijn eigen plek moest gaan innemen. Het belang hiervan heb ik door schade en schande ervaren. De waarde ervan zet ik nu in binnen mijn aanbod. Mensen ondersteunen om zich bewust te zijn van zichzelf. En leiders mee te nemen op onderzoek en een beweging in gang te zetten, waarna deze als een sneeuwbal zijn effect zal hebben op de omgeving. Het draait namelijk om relaties, het belang van je eigen plek innemen is daarin cruciaal. 

In 2017 ben ik in het groene hart van Arnhem komen wonen samen met mijn partner, poes en 2 hondjes. En run ik van daaruit met veel plezier mijn onderneming. Mijn dochter Marit en zoon Cas zijn al uitgevlogen en zijn uitgegroeid tot zelfstandige jongvolwassenen. Een trotse moeder!
Ik geloof erin dat het de kleine dingen zijn die je gelukkig maken. Voor mij zijn dat een goed glas thee, heerlijk eten, de natuur in met de hondjes en een avondje dansen met vrienden. Hoe fijn is het als je daar ook weer écht van kunt genieten, omdat daar weer ruimte en rust voor is. Mijn drive  is organisaties bij te staan in het vergroten van het (collectief) bewustzijn. Alsook het maken van een andere beweging die meer rust, harmonie en plezier oplevert. 

9

Laagdrempeligheid en humor vind ik een must in het contact met anderen.

9

Het hebben van oog voor mogelijkheden, pragmatisch, onderzoeken en creativiteit zijn kenmerkend voor mij.

9

Tussen verschillende partijen ga ik als bruggenbouwer op zoek naar de gezamenlijke belangen om zo tot een win-win situatie te komen. In mijn werk vertolk ik dan ook zo nodig ieders behoefte om mensen dichter bij elkaar te brengen.

9

Compassie, vertrouwen voelen en geven en aansluiten bij mijn gesprekspartner is voor mij een voorwaarde om echt met elkaar te kunnen werken.

“Inzicht in gedrag, relaties en emoties is de eerste stap naar verandering. Ruimte om stil te staan en terug te kijken maakt de weg vrij om vooruit te gaan.”

Nancy van den Heuvel

review

Nancy ontwikkelt de ingewikkelde dingen, zodat ze weer eenvoudig worden.

klantreview
review

Nancy luistert goed, ook naar datgene wat niet gezegd wordt.

klantreview
review

Nancy van den  Heuvel is sterk in het coachen van clienten vanuit de visie : “Eigen Regie”. 

klantreview

Practise what you preach

“Ontwikkelen maakt gelukkig” .De mensen  die ik begeleid, horen mij dat vaak zeggen. Dat zeg ik niet zomaar, dit heb ik zelf ervaren. Ik ben daarom  regelmatig bezig om me te verdiepen. Via cursussen, trainingen of boeken, als het mij maar helpt in mijn ontwikkeling. Zie hieronder de trainingen die ik heb gevolgd en de boeken die ik aanraad. 

Opleiding, trainingen en cursussen

2022

Advanced course Holding Space
Heather Plett, Camperduin

2021

Training Mindfulness

Nelleke Vredeveld, Arnhem

 

Empty Space
Lydia Sillem, Wijchen

Mindful Play
Anita Kooij, Arnhem

2020   

Holding space
Heather Plett, Camperduin  

De moed om te falen train de trainer
The School of play, Wijchen

Empty Space
Lydia sillem, Amsterdam

2018   

Transformational Breath level 1, 11 & 111
Wilna Narayana

Tafelopstellingen
Hijink en zo, Utrecht

2017   

The Work van Byron Katie
Marianne L. v/d Meer, Doetinchem.

Menselijk zaken doen
Dat is de vraag, Arnhem.

Opleiding Familieopstellingen 11
Jerphaas, Arnhem

2016   

Opleiding Familieopstellingen 1
Jerphaas, Arnhem

Cursus Colour comfort
Just beautiful, Doetinchem

2015   

Basiscursus The work Byron Katie
Marianne L. v/d Meer, Doetinchem

Cursus Imagocoach
Imago su misura, Soest


2014   

Cursus NAH professional
Centrum Hersenletsel, Arnhem


2013   

Cursus Van deskundige naar coach
HAN, Arnhem


2012   

Cursus Professioneel handelen
HAN, Arnhem

NLP  Cursus 1, 11 & 111
Havital, Lochem

Mijn verdraaid goed verhaal

Zie hier het ontstaan van mijn why,how en what.

Contact