Over Nancy

van den Heuvel

“In het pittoreske Hanzestadje Doesburg ben ik opgegroeid, omringd door mijn familie en mijn jeugdheld, de hond Zorro. Van jongs af aan voelde ik een diepe verantwoordelijkheid voor ieders welzijn en leefde ik vaak in gedachten voor anderen. Dit bracht me uit balans en weerhield me ervan mijn eigen plek en behoeften te begrijpen. Het duurde tot mijn 37e voordat ik besefte dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Mijn zoektocht begon naar de oorzaak van mijn vermoeidheid en een verlangen naar persoonlijke groei. Die reis begon met een cursus NLP die me de smaak te pakken gaf en me hielp om mezelf steeds beter te begrijpen. Sindsdien heb ik mezelf blijven ontwikkelen via talloze trainingen en ervaringen. Hier zie je wat ik de laatste jaren heb ondernomen”. 

Crossing the bridge

Ervarings­deskundige

“De combinatie van mijn diepgewortelde verantwoordelijkheidsgevoel, het negeren van mijn eigen behoeften en de vele veranderingsprocessen in mijn voormalige werk, brachten me uit balans en leidden tot een innerlijk conflict dat ik niet langer kon negeren. Het was tijd om mijn eigen ruimte in te nemen, zowel professioneel als persoonlijk. Deze les heb ik op een pijnlijke manier geleerd, maar nu zet ik die waardevolle inzichten in om anderen te ondersteunen. Mijn focus ligt op het bewustzijn van jezelf en het begeleiden van leiders op een reis van ontdekking, waarna hun impact als een sneeuwbal groter wordt en harmonie verspreidt. Het draait om relaties, waarbij het innemen van je eigen plek van essentieel belang is.” 

Leven en Passies

“Vandaag woon ik samen met mijn partner, poes en twee hondjes in het groene hart van Arnhem. Mijn kinderen, Marit en Cas, zijn uitgevlogen en hebben zich ontwikkeld tot zelfstandige jongvolwassenen. Als trotse moeder geniet ik van de kleine dingen die me gelukkig maken: een goed glas thee, heerlijk eten, avonturen in de natuur met mijn hondjes en dansavonden met vrienden. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om organisaties te begeleiden in het vergroten van (collectief) bewustzijn. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.”

9

Laagdrempeligheid en humor vind ik een must in het contact met anderen.

9

Het hebben van oog voor mogelijkheden, pragmatisch, onderzoeken en creativiteit zijn kenmerkend voor mij.

9

Tussen verschillende partijen ga ik als bruggenbouwer op zoek naar de gezamenlijke belangen om zo tot een win-win situatie te komen. In mijn werk vertolk ik dan ook zo nodig ieders behoefte om mensen dichter bij elkaar te brengen.

9

Compassie, vertrouwen voelen en geven en aansluiten bij mijn gesprekspartner is voor mij een voorwaarde om echt met elkaar te kunnen werken.

“Inzicht in gedrag, relaties en emoties is de eerste stap naar verandering. Ruimte om stil te staan en terug te kijken maakt de weg vrij om vooruit te gaan.”

Nancy van den Heuvel

review

Nancy ontwikkelt de ingewikkelde dingen, zodat ze weer eenvoudig worden.

klantreview
review

Nancy luistert goed, ook naar datgene wat niet gezegd wordt.

klantreview
review

Nancy van den  Heuvel is sterk in het coachen van mensen vanuit de visie : “Eigen Regie”. 

klantreview

Practise what you preach

“Ontwikkelen maakt gelukkig” .De mensen  die ik begeleid, horen mij dat vaak zeggen. Dat zeg ik niet zomaar, dit heb ik zelf ervaren. Ik ben daarom  regelmatig bezig om me te verdiepen. Via cursussen, trainingen of boeken, als het mij maar helpt in mijn ontwikkeling. Zie hieronder de trainingen die ik heb gevolgd en de boeken die ik aanraad. 

Opleiding, trainingen en cursussen

2022

Advanced course Holding Space
Heather Plett, Camperduin

2021

Training Mindfulness

Nelleke Vredeveld, Arnhem

 

Empty Space
Lydia Sillem, Wijchen

Mindful Play
Anita Kooij, Arnhem

2020   

Holding space
Heather Plett, Camperduin  

De moed om te falen train de trainer
The School of play, Wijchen

Empty Space
Lydia sillem, Amsterdam

2018   

Transformational Breath level 1, 11 & 111
Wilna Narayana

Tafelopstellingen
Hijink en zo, Utrecht

2017   

The Work van Byron Katie
Marianne L. v/d Meer, Doetinchem.

Menselijk zaken doen
Dat is de vraag, Arnhem.

Opleiding Familieopstellingen 11
Jerphaas, Arnhem

2016   

Opleiding Familieopstellingen 1
Jerphaas, Arnhem

Cursus Colour comfort
Just beautiful, Doetinchem

2015   

Basiscursus The work Byron Katie
Marianne L. v/d Meer, Doetinchem

Cursus Imagocoach
Imago su misura, Soest


2014   

Cursus NAH professional
Centrum Hersenletsel, Arnhem


2013   

Cursus Van deskundige naar coach
HAN, Arnhem


2012   

Cursus Professioneel handelen
HAN, Arnhem

NLP  Cursus 1, 11 & 111
Havital, Lochem

Mijn verdraaid goed verhaal

Zie hier het ontstaan van mijn why,how en what.

Contact