Tarieven

Om medewerkers betrokken te houden bij hun werk en uitval te verminderen is investeren de juiste keus.

Tarieven zijn altijd maatwerk en afhankelijk van de grootte van de omvang van het traject.

Bijvoorbeeld  om een team tot één geheel te brengen zijn de kosten als volgt opgebouwd. Het team bestaat uit maximaal 8 medewerkers waar ik één dag mee aan het werk ga. De kosten hiervoor zijn €2000,- (gebaseerd op een team van 8 medewerkers. Bij andere aantallen overleggen we). Dit is inclusief intake, voorbereiding (gemiddeld 6 uur), persoonlijkheidsprofiel per persoon en evaluatie achteraf. Reiskosten en reistijd zijn in overleg. Neem contact op voor meer informatie en een aanbod op maat.

Kosten voor coaching zijn boven een bedrag van €250,– volledig aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan.
Check de site van de belastingdienst voor de exacte voorwaarden die de belastingdienst hieraan stelt.

Coaching is een waardevol instrument in het terugdringen van ziekteverzuim of verlagen van de ervaren werkdruk.

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Neem voor advies contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Verzekeraars bieden naast inkomenszekerheid (de verzekeringen) ook graag een financiële steun in de rug bij (preventie- en re-integratie)activiteiten die terugkeer op de werkvloer mogelijk maken. Informeer voor de mogelijkheden en de voorwaarden bij uw verzekering.

De overheid stelt regelmatig subsidieregelingen open waar ondernemers en organisaties gebruik van kunnen maken. Zo kunnen organisaties die aangesloten zijn bij werkgeversorganisatie WZW via het project wendbaar aan het werk met subsidie mijn coaching inzetten. 

1 op 1 coaching

Wil je nu echt stappen vooruit maken in het leven? Misschien heb je behoefte aan individuele persoonlijke ondersteuning?
Dat kan dat ook. Een losse sessie coaching kost 97,50 per uur (exclusief BTW).
Een kort diepgaand traject is wat ik meestal adviseer. We hebben dan 4 keer contact van in totaal 5 uur. De eerste keer duurt 2 uur en dan zie ik je graag live. De opvolgende bijeenkomsten duren een uur en kunnen gewenst online. Wanneer je dit traject afneemt krijg je €50,- korting op de kosten van dit traject.

Contact