Tarieven

Voor organisaties

Zonder leiderschap kan geen organisatie welvaren. Ieder mens is geroepen een leider te zijn. Sommigen hebben de gaven om anderen leiding te geven. Belangrijk daarbij is dat een ieder weet hoe vanuit natuurlijk leiderschap zijn rol vorm te geven.

Neem contact op voor meer informatie en een aanbod op maat.

CoachingProcesbegleiding is een waardevol instrument in het terugdringen van ziekteverzuim of verlagen van de ervaren werkdruk.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in jezelf is een cadeau waarin je de weg naar een vrijer, rustiger leven ontdekt.  Voor je lichaam en geest zorgen vraagt je te investeren in jezelf. Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.

Voel je dat je toe bent aan rust ruimte wil maken om onbezorgd jezelf te kunnen zijn?

Individuele vraag

Dat kan. Een losse sessie coaching kost 110,-per uur (ex BTW).

Een kort diepgaand traject is wat ik meestal adviseer. We hebben dan 4 keer contact van in totaal 5 uur. De eerste keer duurt 2 uur en dan zie ik je graag live. De opvolgende bijeenkomsten duren een uur en kunnen desgewenst online. Wanneer je dit traject afneemt krijg je als particulier €50,- korting op de kosten van dit traject. Als particulier investeer je €500,- ex BTW. Als ondernemer €550,- ex BTW.

Traject naar een vrijer leven

Bij jezelf zijn en blijven

Stap in het 4 maanden durende transformatietraject. Met 3 anderen ga je op reis in jezelf om daar te ontdekken wat jou helpt om dichter bij jezelf te kunnen zijn en blijven. Wil jij minder in je hoofd zitten en meer in je leven staan? Dan is dit traject voor jou! Playful in het leven staan betekent dat je er kunt zijn met alles wat er is. 

Inhoud van het programma zie link: https://nancyvandenheuvel.nl/persoonlijk-leiderschap-training/

Vergoeding

 

De overheid stelt regelmatig subsidieregelingen open waar ondernemers en organisaties gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ondernemers die ingeschreven staan in de gemeente Arnhem in 2022 , zolang de voorraad strekt, een voucher aanvragen ter waarde van 500,- om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Maar ook werkgevers willen vaak investeren in jouw vitaliteit en veerkracht. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Wie is Nancy van den Heuvel?

In onze steeds meer op individualiteit en actie gerichte samenleving, ben ik de rebel die met alle plezier helpt om de kracht en kwaliteit van relaties te (her)gebruiken. Jarenlang hechtte ook ik meer waarde aan hard werken en vond ik het moeilijk mijn eigen evenwicht te vinden. Toen ik ontdekte dat mijn inzet van energie zich niet uitbetaalde wist ik “Het moet dus over een andere boeg”.

En dat werd omgezet in samenwerken, kijken wat ik zelf kon doen en vanuit verbinding met anderen werken aan iets groters. Ik geloof in de kunst van het genieten, en mijn passie is om mensen en bedrijven te begeleiden, niet om harder te werken maar effectiever te werken. En daar heb je elkaar voor nodig. Ik zet me in voor het creëren van een beweging die rust, harmonie en plezier brengt.

Bedrijfsadviseur arnhem Nancy van den heuvel