Tarieven

Voor organisaties

Om medewerkers betrokken te houden bij hun werk en uitval te verminderen, is investeren altijd de juiste keuze. Wetende dat de kosten voor een medewerker met een burn-out gemiddeld 60.000,- kost.

Om een indicatie te geven van de investering die in kan worden gezet, geef ik hier 2 voorbeelden. Om een geformeerd team tot vol potentieel te laten samenwerken zijn de kosten als volgt opgebouwd: Het team bestaat uit maximaal 8 medewerkers waar ik één dag mee aan het werk ga.
De kosten hiervoor zijn €2000,-.Dit is inclusief: intake, voorbereiding (gemiddeld 6 uur), persoonlijkheidsprofiel per persoon en evaluatie achteraf.

Om medewerkers mee te nemen in een transformatie periode ga ik met alle medewerkers in groepen aan het werk. Per dagdeel een groep van 12 medewerkers. De kosten hiervan zijn €1100,-. Dit is inclusief: intake, voorbereiding (gemiddeld 4 uur) en evaluatie achteraf. 

Reiskosten en reistijd zijn in overleg.

Neem contact op voor meer informatie en een aanbod op maat.

 

Coaching is een waardevol instrument in het terugdringen van ziekteverzuim of verlagen van de ervaren werkdruk.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in jezelf is een cadeau waarin je de weg naar een vrijer, rustiger leven ontdekt.  Voor je lichaam en geest zorgen vraagt je te investeren in jezelf. Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.

Voel je dat je toe bent aan rust ruimte wil maken om onbezorgd jezelf te kunnen zijn? 

Individuele vraag 

Dat kan. Een losse sessie coaching kost 110,-per uur (ex BTW). 

Een kort diepgaand traject is wat ik meestal adviseer. We hebben dan 4 keer contact van in totaal 5 uur. De eerste keer duurt 2 uur en dan zie ik je graag live. De opvolgende bijeenkomsten duren een uur en kunnen desgewenst online. Wanneer je dit traject afneemt krijg je als particulier €50,- korting op de kosten van dit traject. Als particulier investeer je €500,- ex BTW. Als ondernemer €550,- ex BTW.

Traject naar een vrijer leven

Bij jezelf zijn en blijven

Stap in het 4 maanden durende transformatietraject. Met 3 anderen ga je op reis in jezelf om daar te ontdekken wat jou helpt om dichter bij jezelf te kunnen zijn en blijven. Wil jij minder in je hoofd zitten en meer in je leven staan? Dan is dit traject voor jou! Playful in het leven staan betekent dat je er kunt zijn met alles wat er is. 

Inhoud van het programma zie link https://nancyvandenheuvel.nl/4-maanden-traject/

Vergoeding

 

De overheid stelt regelmatig subsidieregelingen open waar ondernemers en organisaties gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ondernemers die ingeschreven staan in de gemeente Arnhem in 2022 , zolang de voorraad strekt, een voucher aanvragen ter waarde van 500,- om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Maar ook werkgevers willen vaak investeren in jouw vitaliteit en veerkracht. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Contact