Tarieven

Voor organisaties

Om medewerkers betrokken te houden bij hun werk en uitval te verminderen, is investeren altijd de juiste keuze.

Om een indicatie te geven van de investering die in kan worden gezet, geef ik hier 2 voorbeelden. Om een geformeerd team tot vol potentieel te laten samenwerken zijn de kosten als volgt opgebouwd: Het team bestaat uit maximaal 8 medewerkers waar ik één dag mee aan het werk ga.
De kosten hiervoor zijn €2000,-.Dit is inclusief: intake, voorbereiding (gemiddeld 6 uur), persoonlijkheidsprofiel per persoon en evaluatie achteraf. Om medewerkers mee te nemen in een transformatie periode ga ik met alle medewerkers in groepen aan het werk. Per dagdeel een groep van 12 medewerkers. De kosten hiervan zijn €1100,-. Dit is inclusief: intake, voorbereiding (gemiddeld 4 uur) en evaluatie achteraf. 

Reiskosten en reistijd zijn in overleg.

Neem contact op voor meer informatie en een aanbod op maat.

Kosten voor coaching zijn boven een bedrag van €250,– volledig aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan.
Check de site van de belastingdienst voor de exacte voorwaarden die de belastingdienst hieraan stelt.

Coaching is een waardevol instrument in het terugdringen van ziekteverzuim of verlagen van de ervaren werkdruk.

1 op 1 coaching

Investeren in jezelf is een cadeau waarin je de weg naar een vrijer, rustiger leven ontdekt.  Je hebt er je leven lang profijt van.

Wil je nu echt stappen vooruit maken in het leven? Misschien heb je behoefte aan individuele persoonlijke ondersteuning? 
Dat kan dat ook. Een losse sessie coaching kost 97,50 per uur (exclusief BTW). Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.
Een kort diepgaand traject is wat ik meestal adviseer. We hebben dan 4 keer contact van in totaal 5 uur. De eerste keer duurt 2 uur en dan zie ik je graag live. De opvolgende bijeenkomsten duren een uur en kunnen desgewenst online. Wanneer je dit traject afneemt krijg je als particulier €50,- korting op de kosten van dit traject. Als particulier investeer je 437,50 ex BTW. Als ondernemer 487,50

Bovenstaand traject in combinatie met het online coaching traject geeft als voordeel dat je als extra bonussen toegang krijgt tot de besloten Facebook groep en je krijgt 3 x live online ondersteuning in een groep. Neem dan contact op om te vragen wanneer deze weer start. Het totale pakket kost dan €707,50 ex voor particulieren en voor ondernemers is dit 757,50  ex.

Dit houdt in 5 uur individueel een sessie

Toegang tot het online coaching traject

3 keer live een groepssessie

Toegang tot de besloten facebook groep

Vergoeding

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Neem voor advies contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Verzekeraars bieden naast inkomenszekerheid (de verzekeringen) ook graag een financiële steun in de rug bij (preventie- en re-integratie)activiteiten die terugkeer op de werkvloer mogelijk maken. Informeer voor de mogelijkheden en de voorwaarden bij uw verzekering.

De overheid stelt regelmatig subsidieregelingen open waar ondernemers en organisaties gebruik van kunnen maken. Zo kunnen organisaties die aangesloten zijn bij werkgeversorganisatie WZW via het project wendbaar aan het werk met subsidie mijn coaching inzetten.

Contact